Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceklere basmak

Rüyada böceklere basmak

Rüyada böceklere basmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok kötü günler geçireceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada böceklere basmak gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada böceklere basmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada böceğe basmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi böcek basmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada ıslak toprağa basmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrebin üstüne basmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gübreye basmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada hamura basmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments