Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak basmak

Rüyada toprak basmak

Rüyada toprak basmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada toprak basmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ayağını toprağa basmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Rüyada toprak basmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak toprağa basmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada toprağa basmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa yalın ayak basmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada yalınayak toprağa basmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı toprağa basmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak toprağa basmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments