Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ellemek

Rüyada altın ellemek

Rüyada altın ellemek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, geç de olsa huzura erileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ellemek gördüyseniz:

  • Üzerinde fazla zaman harcadığınız plan, iş, veya projelerinizle ilgili gelişmeler ne yönlü olursa olsun sabırla yaklaşabilir bir yapınız var.

Rüyada altın ellemek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Rüyada kuran ellemek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, garanti olacak makama oturacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kadın bacağı ellemek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Rüyada para ellemek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada inek boku ellemek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü ellemek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan boku ellemek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada bayanı ellemek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments