Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen hazırlamak

Rüyada kefen hazırlamak

Rüyada kefen hazırlamak işlerinde verimsiz hale geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, bereketli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen hazırlamak gördüyseniz:

  • Yeni bir şeye başlamak istiyorsanız mevcut durumunuza dürüst yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada kefen hazırlamak çok kötü günler göreceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenini hazırlamak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye paketi hazırlamak daha güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşya hazırlamak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, para pul sahibi olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafire yatak hazırlamak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek masası hazırlamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar hazırlamak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem çantası hazırlamak malının ve parasının da büyüyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments