Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kefen görmek

Rüyada kara kefen görmek

Rüyada kara kefen görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kara kefen gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Rüyada kara kefen görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada yırtık kefen görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kefen hazırlamak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulur.

Rüyada kendi kefenini almak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenini görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kefenli görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments