Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına yumruk atmak

Rüyada arkadaşına yumruk atmak

Rüyada arkadaşına yumruk atmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, parasının azalacağına, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak gördüyseniz:

  • Belli konuları diğerlerinin değerlendirdiği şekilden farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada göze yumruk atmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada duvara yumruk atmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada buruna yumruk atmak maddi güç sahibi olacağına, nasibin bollaşacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Rüyada şeytana yumruk atmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birisine yumruk atmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işarettir.

Rüyada birine yumruk atmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kasasının daha çok para dolacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada cama yumruk atmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments