Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana yumruk atmak

Rüyada şeytana yumruk atmak

Rüyada şeytana yumruk atmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytana yumruk atmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Rüyada şeytana yumruk atmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadına yumruk atmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çok hayırlı işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, iş hayatının düzeleceğine inanılır.

Rüyada göze yumruk atmak talihin yüze güleceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına tabir olunur.

Rüyada birisine yumruk atmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, rızkın genişlemesine rivayet eder.

Rüyada adama yumruk atmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara yumruk atmak çaresiz durumlara düşeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına tabir olunur.

Rüyada babaya yumruk atmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, her geçen gün sorunların artacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments