Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cama yumruk atmak

Rüyada cama yumruk atmak

Rüyada cama yumruk atmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret eder.

Rüyada cama yumruk atmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada cama yumruk atmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumrukla cam kırmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadına yumruk atmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, harcama gücünün artacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmana yumruk atmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kazancının helal para olacağına tabir olunur.

Rüyada anneye yumruk atmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada yumruk atmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kafaya yumruk atmak geçim derdinin biteceğine, zor durumda bırakacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada birine yumruk atmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments