Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buruna yumruk atmak

Rüyada buruna yumruk atmak

Rüyada buruna yumruk atmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada buruna yumruk atmak gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada buruna yumruk atmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada buruna yumruk yemek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada burnuna yumruk atmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kendi işinin patronu olunacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Rüyada kadına yumruk atmak kötüyse düzeleceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıya yumruk atmak maneviyata yöneleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada duvara yumruk atmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada masaya yumruk atmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytana yumruk atmak hayırlı bir sürece girileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kazancının artacağına, yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments