Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine yumruk atmak

Rüyada birisine yumruk atmak

Rüyada birisine yumruk atmak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet eder.

Rüyada birisine yumruk atmak gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada kapıya yumruk atmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumruk atmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kafaya yumruk atmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kısmetinin açılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, başarılarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine yumruk atmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Rüyada duvara yumruk atmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye yumruk atmak yanlış işlere girileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytana yumruk atmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments