Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yumruk atmak

Rüyada birine yumruk atmak

Rüyada birine yumruk atmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, açların doyacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine yumruk atmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada buruna yumruk atmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Rüyada düşmana yumruk atmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada birine yumruk atmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada cama yumruk atmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Rüyada kafaya yumruk atmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze yumruk atmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada burnuna yumruk atmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneye yumruk atmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments