Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze yumruk atmak

Rüyada göze yumruk atmak

Rüyada göze yumruk atmak hanesindeki rızkın eksileceğine, kazancın çoğalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada göze yumruk atmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, engelleyen veya suçlu hissettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada göze yumruk atmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada göze yumruk yemek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, bekarlar için evlenmeye inanılır.

Rüyada duvara yumruk atmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada cama yumruk atmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, o masumların bedduasını alacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıya yumruk atmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kadına yumruk atmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine yumruk atmak rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytana yumruk atmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments