Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara yumruk atmak

Rüyada duvara yumruk atmak

Rüyada duvara yumruk atmak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, bahtının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada duvara yumruk atmak gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Rüyada duvara yumruk atmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya yumruk atmak malını ve parasını sağlama alacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıya yumruk atmak işlerin başına geçeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytana yumruk atmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada göze yumruk atmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, çocuklar gibi şen olacağına, çok dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneye yumruk atmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnuna yumruk atmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet eder.

Rüyada düşmana yumruk atmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments