Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde insan görmek

Rüyada kafes içinde insan görmek

Rüyada kafes içinde insan görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kafes içinde insan gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kafes içinde insan görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada kafes içinde olmak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada kafes içinde aslan görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, zorlanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde kedi görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Rüyada kafes içinde balık görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments