Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafesin içinde kedi görmek

Rüyada kafesin içinde kedi görmek

Rüyada kafesin içinde kedi görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Rüyada kafesin içinde kedi gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada kafes içinde kedi görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek güzel günlerin yaşanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi kafeste görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste kedi görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde olmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde olmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments