Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde olmak

Rüyada kafes içinde olmak

Rüyada kafes içinde olmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kafes içinde olmak gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada kafes içinde maymun görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kafes içinde balık görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kafes içinde bebek görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine inanılır.

Rüyada kafesin içinde olmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafes içinde insan görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde köpek görmek şifa ve moral bulacağına, inancının eksileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek amaçlarına ulaşacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments