Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde aslan görmek

Rüyada kafes içinde aslan görmek

Rüyada kafes içinde aslan görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kafes içinde aslan gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Rüyada kafes içinde aslan görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafesde aslan görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada aslanı kafese koymak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işarettir.

Rüyada kafeste aslan görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanı kafeste görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafes içinde olmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek yanlışlara düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde köpek görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments