Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde kedi görmek

Rüyada kafes içinde kedi görmek

Rüyada kafes içinde kedi görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kafes içinde kedi gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Rüyada kafes içinde kedi görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada kafeste kedi görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi kafeste görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevgi dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kafes içinde maymun görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments