Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafesin içinde yılan görmek

Rüyada kafesin içinde yılan görmek

Rüyada kafesin içinde yılan görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kafesin içinde yılan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, rahat bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafes içinde yılan görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek çok hayırlı işlere girileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafesin içinde olmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde insan görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kafes içinde balık görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kafes içinde maymun görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kafes içinde bebek görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments