Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde balık görmek

Rüyada kafes içinde balık görmek

Rüyada kafes içinde balık görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde balık gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kafes içinde balık görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada kafes içinde kedi görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafes içinde bebek görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada kafes içinde köpek görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kişinin şansının artacağına tabir olunur.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek ruhuna hayrat yapılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde aslan görmek elinin kolunun bağlanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments