Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı şiş görmek

Rüyada kafayı şiş görmek

Rüyada kafayı şiş görmek maddi gücünün katlanacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulur.

Rüyada kafayı şiş gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada kafanın şişmesini görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada şişlik görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, hem de zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendi işini açacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafayı şiş görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulur.

Rüyada kafasını şişmiş görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, mirasa inanılır.

Rüyada kafasını şiş görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırlı haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin karnını şiş görmek işlerinin azalacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada damak şişmesi görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hainlik yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments