Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasını şişmiş görmek

Rüyada kafasını şişmiş görmek

Rüyada kafasını şişmiş görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, helal ekmek yeneceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kötü sözler duyacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada kafasını şişmiş gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada kafayı şiş görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasını şiş görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasını şişmiş görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Rüyada kafada şişlik görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok üst mevkilere geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafanın şişmesini görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gözü şiş görmek müjdeli haberler alacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş ayak görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments