Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada şişlik görmek

Rüyada kafada şişlik görmek

Rüyada kafada şişlik görmek iyi anlaşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kafada şişlik gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kafasını şiş görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada kafasını şişmiş görmek işinin gücünün yaver gideceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet eder.

Rüyada kafanın şişmesini görmek sadaka ya da zekat vereceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalettir.

Rüyada kafayı şiş görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kafada şişlik görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerinin şiştiğini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişme yatak görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments