Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının şiştiğini görmek

Rüyada kafasının şiştiğini görmek

Rüyada kafasının şiştiğini görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine delalet eder.

Rüyada kafasının şiştiğini gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Rüyada kafanın şişmesini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafayı şiş görmek patron koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek zafer elde edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada kafada şişlik görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasını şiş görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, el açmayacağına inanılır.

Rüyada kafasını şişmiş görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağının şiştiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments