Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasını şiş görmek

Rüyada kafasını şiş görmek

Rüyada kafasını şiş görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, ticaretinin gelişeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulur.

Rüyada kafasını şiş gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada kafada şişlik görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kafasını şişmiş görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada kafasını şiş görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafayı şiş görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kafanın şişmesini görmek hayallerinin yıkılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak şiştiğini görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine inanılır.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments