Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damak şişmesi görmek

Rüyada damak şişmesi görmek

Rüyada damak şişmesi görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret eder.

Rüyada damak şişmesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada damağın şiştiğini görmek görmediği yerlere gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada damak şişmesi görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada damakta diş görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dabbe yazısı görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine işarettir.

Rüyada damak düşmesi görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada damağın kırıldığını görmek keyifli hale geleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada damağın çıktığını görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulur.

Rüyada damağında diş çıktığını görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, lüksüne de lüks katacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments