Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın şişmesini görmek

Rüyada kafanın şişmesini görmek

Rüyada kafanın şişmesini görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kafanın şişmesini gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Rüyada kafada şişlik görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada kafasını şişmiş görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, aksiliklerin son bulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işarettir.

Rüyada kafayı şiş görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kafanın şişmesini görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sırların ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek sürekli tartışacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret etmektedir.

Rüyada kafasını şiş görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaşama isteğinin artacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada yılanın şiştiğini görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments