Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya kurşun yemek

Rüyada kafaya kurşun yemek

Rüyada kafaya kurşun yemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada kafaya kurşun yemek gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada kafaya kurşun yemek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasına kurşun yemek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek her gün daha fazla dolacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak yaşamının uzun olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, her isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada üç kurşun yemek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada beynine kurşun yemek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada ayağına kurşun yemek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada boynundan kurşun yemek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çok pişmanlık duyacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments