Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına kurşun yemek

Rüyada kafasına kurşun yemek

Rüyada kafasına kurşun yemek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kafaya kurşun yemek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kafasına kurşun yemek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Rüyada kafadan kurşun yemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Rüyada boynundan kurşun yemek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sağlığını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ayağa kurşun yemek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç kurşun yemek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments