Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının şiştiğini görmek

Rüyada kulağının şiştiğini görmek

Rüyada kulağının şiştiğini görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada kulağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kulağın şiştiğini görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Rüyada kulak şiştiğini görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, amacına nail olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağının şiştiğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Rüyada göbeği şiş görmek yüzünün kızaracağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu şişmiş görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada parmakları şiş görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada et şiş görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işarettir.

Rüyada şişte et görmek işlerinin istediği gibi olacağına, yılmayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments