Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasından kan aktığını görmek

Rüyada kafasından kan aktığını görmek

Rüyada kafasından kan aktığını görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, çok pişmanlık duyacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kafasından kan aktığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada kafasından kan aktığını görmek yaralarına da merhem olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kan aktığını görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlık yapmayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, tartışmaların sonlandırılacağına işarettir.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek ileriye gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments