Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağından kan aktığını görmek

Rüyada parmağından kan aktığını görmek

Rüyada parmağından kan aktığını görmek hayaline kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağından kan aktığını gördüyseniz:

  • Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor.

Rüyada parmağında kan aktığını görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaktan kan aktığını görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başından kan aktığını görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına yorulur.

Rüyada başkasından kan aktığını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kafasından kan aktığını görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işarettir.

Rüyada damardan kan aktığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments