Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kan aktığını görmek

Rüyada siyah kan aktığını görmek

Rüyada siyah kan aktığını görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, planların tutmayacağına, işlerin yavaşlayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına inanılır.

Rüyada siyah kan aktığını gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Rüyada siyah kan aktığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada gözden kan aktığını görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada damardan kan aktığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünden kan aktığını görmek ekmeksiz kalacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bacaktan kan aktığını görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden kan aktığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments