Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başından kan aktığını görmek

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, musibetlerin yaşanacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin başından kan aktığını gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başından kan aktığını görmek maddi kayıpların olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek yeterli kimse haline geleceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada bacaktan kan aktığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Rüyada tırnaktan kan aktığını görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzden kan aktığını görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada bir başkasından kan aktığını görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kişinin başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments