Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek

Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek

Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kafasından kan aktığını gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada birinin kafasından kan aktığını görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, onu dinleyeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasından kan aktığını görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasından kan aktığını görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından kan aktığını görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Rüyada dereden kan aktığını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işarettir.

Rüyada siyah kan aktığını görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, seyahatlere katılacağına alamet eder.

Rüyada başından kan aktığını görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments