Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada vücudundan kan aktığını görmek maddi açıdan zarar edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, borcunun da hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, mal ve para kazanılacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, bütçesinin küçüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada siyah kan aktığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments