Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinden kan aktığını görmek

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Rüyada damardan kan aktığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok güzel adımlar atılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinden kan aktığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, fikirlerinin can bulacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Rüyada parmağında kan aktığını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gözden kan aktığını görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments