Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına sıkılmak

Rüyada kafasına sıkılmak

Rüyada kafasına sıkılmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, ününün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kafasına sıkılmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasına sıkılmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş için gurbete gidileceğine delalettir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek küslüklerin biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah sıkıldığını görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına yorulur.

Rüyada canının sıkıldığını görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments