Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına kına yakmak

Rüyada kafasına kına yakmak

Rüyada kafasına kına yakmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, güzel günler geçireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, bunalıma gireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işarettir.

Rüyada kafasına kına yakmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada kafaya kına yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, bir beladan kurtulacağına, küskünlüklerin oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasına kına yakmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada kızına kına yakmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içine kına yakmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün eline kına yakmak kederlerinin son bulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneye kına yakmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak sonunda mutlu olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments