Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya kına yakmak

Rüyada kafaya kına yakmak

Rüyada kafaya kına yakmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, torunlarına dahi yeteceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kafaya kına yakmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada kafaya kına yakmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasına kına yakmak çok büyük yenilikler yapacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada damada kına yakmak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Rüyada saçına kına yakmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçına kına yakmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnına kına yakmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının eline kına yakmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarına kına yakmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments