Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, küslüklerin biteceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada kabenin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada büyüyüp küçülmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına alamet eder.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işarettir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulur.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada boyu küçülmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments