Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın içinde yara görmek

Rüyada kafanın içinde yara görmek

Rüyada kafanın içinde yara görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada kafanın içinde yara gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada kafanın içinde yara görmek hayatının adeta cennete döneceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kafasında yaralar görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek onlara doyasıya sarılacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada kafada büyük yara görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafası yaralanmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, özgüveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments