Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kafasında yara görmek

Rüyada başkasının kafasında yara görmek

Rüyada başkasının kafasında yara görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kafasında yara gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasında yara görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulur.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada kafanın içinde yara görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, bol rızık sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafada büyük yara görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kafasında yara görmek ev sahibi olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasında yaralar görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments