Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında yaralar görmek

Rüyada kafasında yaralar görmek

Rüyada kafasında yaralar görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kafasında yaralar gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada kafanın içinde yara görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kafada yara görmek helal ekmek yiyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada yara olduğunu görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yardım edeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafamda yara görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kafasında yaralar görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına inanılır.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments