Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa derisinde yara görmek

Rüyada kafa derisinde yara görmek

Rüyada kafa derisinde yara görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, işten yana şansının açık olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, problemlerini çözeceğine delalet eder.

Rüyada kafa derisinde yara gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada saç derisinde yara görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada deride yara görmek hastalıkların son bulacağına, helal rızka kavuşacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç derisinde yaralar görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafa derisi yüzmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa derisini yüzmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, spor yapmaya başlanılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kafa derisi soymak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına inanılır.

Rüyada kafa derisi görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments