Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının yara olduğunu görmek

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına inanılır.

Rüyada kafasının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Rüyada kafası yaralanmak parasal anlamda rahat edeceğine, üstün başarılar alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasında yara olduğunu görmek büyük bir ikilemde kalacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kafanın içinde yara görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, iyiliğe kavuşacağına, daha iyi anlaşır olacağına işaret eder.

Rüyada kafada büyük yara görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasından yaralanmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments