Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafası yaralanmak

Rüyada kafası yaralanmak

Rüyada kafası yaralanmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada kafası yaralanmak gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada kafasından yaralanmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kafamda yara görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalettir.

Rüyada kafanın içinde yara görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, zararının büyük olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafada büyük yara görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kafasında yara görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, borçlarının kalmayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments