Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada yağ bezesi görmek

Rüyada kafada yağ bezesi görmek

Rüyada kafada yağ bezesi görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, güzel günler için çalışılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafada yağ bezesi gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ bezesi sıkmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağ bezesi görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işarettir.

Rüyada kafada beze görmek gamsız bir hayat süreceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtta beze görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada hamur beze yapmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bacakta beze görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur beze görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments