Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur beze yapmak

Rüyada hamur beze yapmak

Rüyada hamur beze yapmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada hamur beze yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada hamurdan beze yapmak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur beze yapmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur beze görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada hamur bezesi görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beze yapmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda beze görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada yağ bezesi görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada boynunda beze görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, keyiflerinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments