Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada beze görmek

Rüyada kafada beze görmek

Rüyada kafada beze görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, günahlarına tövbe edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kurtuluşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada beze gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada kafada yağ bezesi görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kafada beze görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada bacakta beze görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada yağ bezesi görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada yağ bezesi sıkmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamurdan beze yapmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada beze görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda beze görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments